PRIREDITVE


Hevreka!


F3ŽO


Festival vin


Logi Stik


Slovenski forum inovacij

 
Obvestila za javnost

Hevreka! 06 v spomladanskem in jesenskem terminu

Ljubljana, 6. marec 2006 – Hevreka! 06 postavlja nove okvire predstavljanja tehnoloških dosežkov in spodbujanja razvoja ter inovativnosti s področij informacijske tehnologije, elektronike in avtomatike. V Sloveniji in Evropski uniji se vzpostavljajo pomembni mehanizmi spodbujanja tehnološkega razvoja, njihov okvir pa se bo dokončno oblikoval do letošnje jeseni. Cilj Hevreke! 06 je predstaviti te mehanizme, zato smo prireditev razdelili na dva dela. Osrednji poslovno – razvojni del prireditve se bo odvijal med 24. in 26. oktobrom 2006, v spomladanskem delu pa bomo skupaj z Zvezo za tehnično kulturo Slovenije pripravili 12. festival računalništva. Več o programu, ki bo potekal v soboto, 8. aprila na Fakulteti za računalništvo in informatiko, si preberite na spletni strani www.zotks.si. 

05.04.2006

Hevreka! 06 s poudarkom na razvoju in inovativnosti

Ljubljana, 6. marec 2006 – Hevreka! 06 postavlja širše okvire predstavljanja tehnoloških dosežkov, spodbujanja razvoja in inovativnosti s področij IKT, elektronike, avtomatike ter drugih naprednih tehnologij, rešitev in storitev. V Sloveniji in Evropski uniji se vzpostavljajo pomembni mehanizmi spodbujanja tehnološkega razvoja, njihov okvir pa se bo dokončno oblikoval do letošnje jeseni. Cilj Hevreke! 06 je predstaviti te mehanizme, zato smo prireditev razdelili na dva dela. Osrednji poslovno – razvojni del prireditve se bo odvijal med 24. in 26. oktobrom 2006, v spomladanskem delu pa bomo skupaj z Zvezo za tehnično kulturo Slovenije pripravili 12. festival računalništva. Več o programu, ki bo potekal v soboto, 8. aprila na Fakulteti za računalništvo in informatiko, si preberite na spletni strani www.zotks.si. 

Organizatorji Hevreke! 06 si prizadevamo povezati in spodbuditi vse ključne dejavnike, ki sodelujejo pri tehnološkem razvoju in ki so pomembni za krepitev in povečanje konkurenčnosti gospodarstva tako v Sloveniji kot tudi v EU, tj. gospodarsko, znanstveno in državno sfero. Mnoga podjetja pripravljajo nove tržne produkte in tehnološke rešitve, prav tako so v razvoju nekateri ključni mehanizmi za razvoj podpornega okolja za tehnološki razvoj in podjetništvo, med drugim dolgoročni program tehnološkega prestrukturiranja in rasti v Sloveniji od leta 2007 do leta 2013, 7. Okvirni raziskovalni program EU, ipd., zato smo poslovno – razvojni del prireditve umestili v jesenski termin.

Aprila se bo Hevreka! osredotočila na dogodke za mlade, katerih glavni cilj je vzpodbujati in razvijati inovativnost ter tehniško in raziskovalno dejavnost mladih.

 
nazaj


POVEZALI SMO PRIHODNOST!

Prva konferenčno sejemska prireditev LOGI-STIK06 se je 2. februarja v Hotelu –Mons uspešno zaključila. S slavnostno pogostitvijo na razstavnem prostoru in v predverju Hotela Mons smo organizatorji poskrbeli za prijeten zaključek dvodnevnega izobraževanja in druženja.

06.02.2006

POVEZALI SMO PRIHODNOST!

Prva konferenčno sejemska prireditev LOGI-STIK06 se je 2. februarja v Hotelu –Mons uspešno zaključila. S slavnostno pogostitvijo na razstavnem prostoru in v predverju Hotela Mons smo organizatorji poskrbeli za prijeten zaključek dvodnevnega izobraževanja in druženja.

LOGI-STIK06 je 1. in 2. februarja 2006 uspel privabiti skoraj 700 obiskovalcev in strokovnjakov  željnih novega znanja, rešitev in storitev na področju logistike in transporta.


Otvoritveni dogodek  je  s slavnostnim govorom odprl minister za promet mag. Janez Božič, ki je vse udeležence LOGI-STIK-a  seznanil z Resolucijo o prometni politiki, ki jo je julija lani sprejela Vlada Republike Slovenije. Gre za  nov koncept razmišljanja o prometu, iskanje sinergijskih učinkov med parcialnimi prometnimi politikami in različnimi vrstami prevoza. Poudaril je tudi pomembnost logistične funkcije za razvoj in oskrbo gospodarstva, kar je še posebej pomembno za Slovenijo kot državo na križišču vse evropskih prometnih koridorjev.
 
Bogat in zanimiv  konferenčni program, ki je bil skrbno razdeljen v različne sekcije, ki so jih vodili strokovnjaki z različnih področij logistike in transporta,  je dodobra zaposlil udeležence konference, ki so si med odmori lahko ogledali tudi razstavo, na kateri je sodelovalo 26 slovenskih in tujih razstavljavcev, ki so v želji po sklepanju novih poslovnih stikov in navezovanju novih kontaktov, uspešno in kreativno predstavili svoja podjetja ter rešitve in storitve, ki jih ponujajo.

Udeleženci prireditve so pokazali tudi veliko zanimanja za vodene oglede vzorčnih podjetij
( BTC d.d. in Pošta Slovenije d.o.o.), kjer so si lahko ogledali praktičen prikaz dveh velikih logističnih centrov.

Na aktualni okrogli mizi z naslovom: »Za dobrim podjetjem stoji dober logist«, ki je potekala 2. februarja 2006, ob 17. uri, pod vodstvom g. Vilija Gučka, so se zbrali zanimivi gostje, ki so nam predstvili svoje poglede na pomembnost logistike, kot gospodarske panoge. Sodelovali so:
- dr. Andrej Kitanovski, Ministrstvo za gospodarstvo Republike Slovenije; direktorat za podjetništvo in konkurenčnost
- prof. dr. Martin Lipičnik, Fakulteta za logistiko Celje - Krško, Univerza v Mariboru
- Marko Cedilnik, Mercator d.d.

Okrogla miza se je zaključila z razglasitvijo Zlatega logista 2005.  Častno priznanje je prejela  ga. Lucija Rožič, ki  je v podjetju Gorenje d.d.  pomembno sodelovala in ustvarjala nove logistične pogoje in rešitve za optimalno in uspešno logistiko prodajnih izdelkov Gorenja d.d..
Ker je bilo glavno vodilo konferenčno sejemske prireditve
LOGI-STIK06 predvsem druženje in izobraževanje, smo temu primerno dvodnevno prireditev tudi zaključili. Na slavnostni pogostitvi so imeli  udeleženci konference in razstavljavci še zadnjo možnost za navezovanje novih stikov in za posredovanje svojih mnenj organizatorju prireditve, ki vas vse skupaj vabi na LOGI-STIK 07, 31. januarja in 1. februarja 2007!

 

 

 
nazaj


Uspešen zaključek 8. Slovenskega festivala vin

Na Slovenskem festivalu vin je v treh dneh, od četrtka, 17. novembra, do sobote, 19. novembra 2005, 114 slovenskih in tujih vinarjev ponudilo prek 300 vrst vinskih vzorcev. Organizatorji so letos zabeležili rekordno število obiskovalcev.

19.12.2005

Uspešen zaključek 8. Slovenskega festivala vin

Ljubljana – Na Slovenskem festivalu vin je v treh dneh, od četrtka, 17. novembra, do sobote, 19. novembra 2005, 114 slovenskih in tujih vinarjev ponudilo prek 300 vrst vinskih vzorcev. Organizatorji so letos zabeležili rekordno število obiskovalcev.

Prvi dan Festivala sta zaznamovali dve ocenjevanji. 9-članska strokovna komisija je zbirala prvaka med belimi in rdečimi vini. Med belimi vini je slavil Chardonnay 2004 (PIRO – Jakončič Marjan), med rdečimi pa Merlot Brjač 1999 (Kmetija Kocijančič Zanut). Svojega favorita med Zeleni 2004 je zbrala 8–članska komisija slovenskih sommelierjev. Med 14 prijavljenimi Zeleni 2004 so naziv najboljšega podelili vinarju Stojanu Troštu.

Drugi festivalski dan je zaznamovalo še eno tekmovanje, Medijski Bakhos. Komisiji 14 novinarjev so predsedovali Igor Savič, Dušan Brejc in Stane Terlep. Med 25 prijavljenimi vzorci so novinarji izbrali špansko vino RESERVE 1998 (Allied Domecq Agencies, d.o.o.).

Festival je v treh dneh obiskalo prek 3.000 vinoljubov. Pokazali so veliko zanimanje za predavanja, delavnice in vodene degustacije. Izstopala so predvsem vodena degustacija 10-ih najbolje ocenjenih vin na strokovnem ocenjevanju, predavanje o intimnem trikotniku sirov, čokolad in vina ter delavnica, na kateri je Društvo vinogradnikov in kletarjev Slovenske Istre predstavilo avtohtone okuse Slovenske Istre. Obiskovalci so spoznali še rdeče vino z modrim poreklom, se družili ob vinu in hrani, se seznanili z londonsko metodo opisovanja vin, stili penin, degustirali so lahko štajerska vina izpod steklenega zamaška, iskali ravnotežje sestavin in harmonije, spoznali slovenska vina za romantike, realiste in idealiste ter podrobneje spoznali čare Rebule.

Na zaključni slovesnosti, kjer so se poleg organizatorjev in sodelujočih vinarjev zbrali številni novinarji in ostali sodelujoči pri pripravi prireditve, je za odlično razpoloženje zbranih poskrbel Radio Veseljak. Obiskovalci letošnjega Festivala so izbrana vina pokušali iz kozarcev Franel. Za postrežbo je skrbela Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje.

Prireditev so pripravili:

ORGANIZATOR:

Infos d.o.o., Ljubljana

SOORGANIZATORJA:

Hotel Slon

 

 

 

 

 

 

 

 

 
nazaj


Priložnost za razvajanje vinoljubov

23.11.2005

Priložnost za razvajanje vinoljubov

Na Martinovo soboto, 12. novembra 2005, bo staro mestno jedro oživelo z Ljubljansko vinsko potjo, ki jo pripravlja podjetje Infos v sodelovanju z ljubljanskim Zavodom za turizem in Javnim podjetjem Ljubljanske tržnice. Med 11. in 18. uro se bodo obiskovalci lahko sprehodili in na poti od Knafljevega prehoda, preko  Pločnika, čez Tromostovje, po Cankarjevem nabrežju, vse do Čevljarskega mostu pokušali odlična mlada vina slovenskih vinarjev, ki se bodo predstavili skupaj z gostinskimi lokali. Da bo vzdušje še prijetnejše bodo poskrbele kulinarične dobrote in pester kulturni program s harmonikarji, folkloro, slikanjem na temo martinovanja ter številne druge zanimivosti.

Za ljubitelje žlahtne kapljice bo to le uvod v vinsko pravljico, ki bo vrhunec doživela na 8. Slovenskem festivalu vin. Potekal bo od 17. do 19. novembra 2005 v prijetnem ambientu ljubljanskega Hotela Slon. 100 izbranih vinarjev bo ponudilo na pokušino preko 300 vrhunskih vinskih vzorcev. Letos bo mogoče, poleg slovenskih vin, pokušati še vina iz Argentine, Čila, Južne Afrike, Španije, Srbije in Črne Gore, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške.

Osrednjo pozornost velja vsekakor posvetiti odličnim vinarjem, vendar ne gre spregledati ostalega festivalskega dogajanja. Potekala bodo strokovna ocenjevanja festivalskih vzorcev vin, izbori najbolj všečnih vin po mnenju novinarjev,  sommelierjev in obiskovalcev, zanimiva predavanja in delavnice, vodene degustacije ter kulinarični dogodki. Pod strokovnim vodstvom boste med drugim   pokušali  štajerska vina izpod steklenega zamaška, odkrili izvrstne kombinacije vina in hrane, spoznali avtohtone okuse Slovenske Istre ter iskali ravnotežje sestavin in harmonije. Popeljali vas bomo v intimni trikotnik sirov, čokolad in vin, vas seznanili s stili penin in poskrbeli, da se boste imeli v naši družbi nepozabno.

Vabljeni!

Podrobnejše informacije, program in prijave na  

 

 

 
nazaj


Zaključek Festivala za tretje življenjsko obdobje
02.10.2005
Zaključek Festivala za tretje življenjsko obdobje

Festival za tretje življenjsko obdobje, ki je potekal med 29. septembrom in 1. oktobrom v Cankarjevem domu v Ljubljani je letos obiskalo rekordno število obiskovalcev, preko 8.000 iz Slovenije in okrog 300 iz tujine, ki so se udeležili 18. Mednarodnega kongresa starejših – EURAG.

Številčna in raznolika je bila tudi udeležba sodelujočih na prireditvi, saj je programe, storitve in izdelke na razstavnem prostoru in z oglasom v katalogu Festivala predstavilo 109 podjetij in organizacij, katerih dejavnost je neločljivo povezana s starejšimi.  Obiskovalci so tako imeli možnost merjenja krvnega tlaka in sladkorja v krvi, Futrex meritev (merjenje maščobe v telesu), svetovanja na temo zdravega načina življenja in s tem povezanega zdravega prehranjevanja, seznaniti se z izdelki in storitvami za izboljšanje kvalitete življenja, najti ponudbo številnih zdravilišč ter nenazadnje seznaniti se z dejavnostmi, ki jih izvajajo društva upokojencev in aktivni posamezniki po vsej Sloveniji.

Poleg aktivnosti na razstavnem prostoru smo v okviru izobraževalnega programa (16 predavanj in dve delavnici) obiskovalcem ponudili aktualne in raznovrstne vsebine: od zdravega in aktivnega življenja starejših, predstavitev tujih dežel z diaprojekcijo, knjižne čajanke, uporabe računalnika v zrelih letih, predstavitve storitve omrežja GSM/UMTS in še bi lahko naštevali.

Prireditev je dodatno popestrilo dogajanje na odprtem odru. V sodelovanju z Javnim skladom republike Slovenije za kulturne dejavnosti smo k sodelovanju povabili kulturna društva, ki so se predstavila s plesom, petjem, glasbenim ustvarjanjem, gledališko in literarno dejavnostjo. S predstavitvijo rekreativnih dejavnosti (ohranjanje vitalnosti z vadbo joge, plesna in rekreativna vadba, predstavitev nordijske hoje ter predstavitev telovadbe v vodi) so dogajanje na odprtem odru izvedla tudi nekatera podjetja. Pozabili pa nismo na že ustaljeni program za otroke, ki je letos ponudil vesele in nagajive pesmice iz zbirke Ciciban poje in srečanje z akademsko slikarko Jelko Reichmann.

Statistika dokazuje, da Festival za tretje življenjsko obdobje postaja ena izmed najpomembnejših prireditev za starejšo populacijo pri nas. Iz leta v leto strmo narašča število predstavnikov tretje in četrte generacije, zato si bomo prizadevali, da bo prireditev sledila svojim ciljem, tj. prispevati k aktivnemu in kakovostnemu življenju starejših, predstavitvi možnosti za njihovo dejavno vključevanje na različna področja življenja ter medgeneracijskemu sožitju.

 

 
nazaj


5. Festival za tretje življenjsko obdobje in 18. Mednarodni kongres EURAG 

10.08.2005
5. Festival za tretje življenjsko obdobje in 18. Mednarodni kongres EURAG 

Z veseljem vam naznanjamo, da se bomo tudi letošnjo jesen ponovno srečali na že tradicionalnem – 5. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, na katerem izmenjamo znanje, mnenja in izkušnje ter se v prijetnem vzdušju festivalskega dogajanja naučimo marsikaj novega.

Poleg Festivala bo od 29. septembra do 1. oktobra 2005 v Cankarjevem domu potekal  18. Mednarodni kongres EURAG, največji mednarodni dogodek v letu 2005, ki obravnava vprašanja v zvezi s starejšimi ljudmi na področju Evrope. Kongres bo vrhunec tesnega in koristnega sodelovanja upokojencev v državah po Evropi. Vodilna tema kongresa, Perspektive starejših v Evropi, bo obravnavala ekonomski položaj držav in njihov vpliv na življenje starejših, socialni položaj starejših ter njihov dostop do socialnega varstva, zdravstvenega zavarovanja, izobraževalne, kulturne in druge aktivnosti, spregovorilo pa se bo tudi o novih možnostih za starejše v prihodnosti.

Udeležence kongresa in festivala želimo z raznovrstno vsebino spodbuditi k dejavnemu preživljanju poupokojitvenega obdobja ter jih usmerjati k oblikovanju sveta v sozvočju z vsemi generacijami. Zastavljeni cilj uresničujemo preko razstave, ki bo letos povezovala omenjena dogodka.

Prepričani smo, da bosta obe prireditvi zelo dobro obiskani, kar nedvomno dokazuje statistika lanskoletnega festivala: 93 razstavljavcev, preko 50 kulturnih, izobraževalnih in drugih dogodkov, 6500 obiskovalcev. Letos na festivalu pričakujemo preko 8000 obiskovalcev, na kongresu pa okrog 600 udeležencev iz Slovenije in tujine.

Več informacij o prireditvah si lahko preberete na spletnih straneh:

 (Festival za tretje življenjsko obdobje)

 (Mednarodni kongres EURAG

 
nazaj


Prva HEVREKA! je za nami 

Stičišče sodobnih tehnologij in storitev, ki sta ga pod imenom Hevreka!  med 24. in 28. majem organizirali podjetji Gospodarsko razstavišče in Infos, je svoj sejemsko-izobraževalni javni nastop zaključilo. Prireditev, ki je združila tri dosedanje – Sodobno elektroniko, Infos in Teleinfos – si je v petih dneh ogledalo 12.700 obiskovalcev.

29.06.2005
Prva HEVREKA! je za nami 

Prva HEVREKA! je za nami 

Stičišče sodobnih tehnologij in storitev, ki sta ga pod imenom Hevreka!  med 24. in 28. majem organizirali podjetji Gospodarsko razstavišče in Infos, je svoj sejemsko-izobraževalni javni nastop zaključilo. Prireditev, ki je združila tri dosedanje – Sodobno elektroniko, Infos in Teleinfos – si je v petih dneh ogledalo 12.700 obiskovalcev.

Pri organizaciji Hevreke! so sodelovali gospodarstveniki, predstavniki šolstva in znanosti ter državne uprave in skupaj ustvarili prostor za srečanje vseh, ki se ukvarjajo z uporabniško in profesionalno elektroniko, z avtomatiko in digitalnimi tehnologijami, z elektronskimi komunikacijami, telekomunikacijami, z računalništvom, informatiko in drugimi naprednimi tehnologijami.

Na prireditvi je sodelovalo preko 160 razstavljavcev, za široko in strokovno javnost pa so pripravili še 85 srečanj, okroglih miz, forumov, seminarjev, delavnic, novinarskih konferenc in predavanj, ki jih je obiskalo več kot 1.000 obiskovalcev.

Na razstavnem delu prireditve so največjo pozornost zbujali premierna predstavitev SiOL-ove  triple play storitve, inteligentnega doma (Smart Com, Iskratel), predstavitev tehničnih novosti Mestne občine Ljubljana v parku Ljubljana, danes za jutri ter brezplačni tečaji digitalne fotografije in videotehnike v parku odprtih možnosti. Precejšnjo pozornost in velik obisk sta imela park e-izobraževanje, ki je predstavljal uporabo informacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževanju, ter zaposlitveni sejem v parku zaposlitvenih priložnosti, v katerem je 14 podjetij iskalo kadre predvsem s tehnično izobrazbo.

Od spremljevalnega programa sta velik odziv doživela dogodka, ki ju je pripravil Telekom Slovenije (okrogli mizi Preboj širokopasovnih telekomunikacij in Sistemska integracija na področju telekomunikacij), uvodna poslovno-tehnološka konferenca z naslovom Konvergenca storitev in tehnologij, na kateri so sodelovali štirje eminentni tuji gostje, ter predstavitev programa in bodočega dela direktorata za informacijsko družbo z Ministrstva za visoko šolstvo znanost in tehnologijo. Tudi prvo poslovno srečanje slovenskih in portugalskih gospodarstvenikov je bilo uspešno, saj je povezalo šest portugalskih in sedemnajst slovenskih podjetij.

 

S tem, ko je prireditev Hevreka! zaprla svoja vrata, pa dejavnosti, ki si jih je zastavil programski odbor, niso končane. Hevreka! že postaja široko gibanje, katerega namen je povezovanje slovenske znanosti in gospodarstva, predstavitev njihovih uspehov in zmožnosti širšemu prostoru srednje in jugovzhodne Evrope ter hkrati približevanje vsebin uporabnikom. Delovanje gibanja Hevreka! bo potekalo preko celega leta, za letošnjo jesen sta tako že napovedana konferenca CEE Next Generation Telecom in otvoritev laboratorija ETSI v Ljubljani.

 

 
nazaj


Približuje se nova prireditev HEVREKA!

11.02.2005

Približuje se nova prireditev HEVREKA!

 

HEVREKA! stičišče sodobnih tehnologij in storitev

 

Infos d.o.o., Ljubljana in Gospodarsko razstavišče d.o.o. pripravljata novo tehnološko prireditev Hevreka!, ki bo združevala in nadgrajevala nekdanje sejemske in sejemsko-izobraževalne prireditve Infos, Teleinfos in Sejem sodobne elektronike. Prireditev bo prvič odprla svoja vrata med 24. in 28. majem 2005 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Hevreka! je osrednji mednarodni sejemsko-izobraževalni dogodek na področju informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij, elektronike, avtomatike, digitalnih tehnologij, računalništva in drugih naprednih konvergenčnih tehnologij. Odpira nove priložnosti za druženje, razstavljanje izdelkov, predstavljanje storitev, izmenjavo izkušenj in znanj ter poslovno sodelovanje.

 

Izkoristite torej to odlično priložnost in predstavite svoje novosti tako slovenski kot tudi mednarodni javnosti. Prijave so možne na spletnem mestu: , za dodatne informacije in podrobnejše obrazložitve sta vam na voljo

Andrej Jus: in Rastko Aleš: .

 

 
nazaj


NOVA ICT PRIREDITEV V SLOVENIJI - MEDNARODNA PRIREDITEV INFORMATIKE, TELEKOMUNIKACIJ IN ELEKTRONIKE

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče od 24. do 28. maja 2005

Prihodnje leto spomladi v slovenski prostor prihaja nova združena prireditev, ki bo združevala potenciale INFOSA, TELEINFOSA in sejma Sodobne elektronike. S tem bomo skupaj z Ljubljanskim sejmom d.d. začeli uresničevati skupno vizijo, ki smo jo 28. septembra 2004 potrdili tudi s podpisom pisma o nameri.

13.01.2005

NOVA ICT PRIREDITEV V SLOVENIJI - MEDNARODNA PRIREDITEV INFORMATIKE, TELEKOMUNIKACIJ IN ELEKTRONIKE
Ljubljana, Gospodarsko razstavišče od 24. do 28. maja 2005

 

Prihodnje leto spomladi v slovenski prostor prihaja nova združena prireditev, ki bo združevala potenciale INFOSA, TELEINFOSA in sejma Sodobne elektronike. S tem bomo skupaj z Ljubljanskim sejmom d.d. začeli uresničevati skupno vizijo, ki smo jo 28. septembra 2004 potrdili tudi s podpisom pisma o nameri.

Nova prireditev bo večja, odmevnejša in privlačnejša za razstavljavce in obiskovalce. Namenjena bo tako poslovni kakor tudi širši javnosti, imela bo velik izobraževalni in tehnološki naboj ter zabavne vsebine.

Prireditev, ki bo potekala na Gospodarskem razstavišču, od 24. do 28. maja 2005, bo nova tako po imenu in vsebini ter odprta v regionalni mednarodni prostor. Podrobnosti razpisa bodo znane v mesecu decembru.

Z novo prireditvijo želimo predvsem postaviti na čelo promoviranje sodobnih tehnoloških gibanj v Sloveniji in njeni širši okolici, men Nürnbergom in Atenami ter Budimpešto in Milanom. Prispevala naj bi k bolj celovitemu, prepoznavnemu in tržno zanimivejšemu slovenskemu tehnološkemu tržišču, spodbudila pa naj bi tudi sodelovanje strokovnjakov na treh področjih: elektronike, telekomunikacij in informatike.

Pred nami so torej nove spremembe in novi izzivi! Zato vse zainteresirane vabimo, da združimo sile za novo v prihodnost in v mednarodni prostor usmerjeno prireditev ter, da se pridružite povezovanju in koncentraciji. Rezervacijo razstavnih prostorov lahko vršite preko elektronskega naslova , kamost lahko tudi pišete za vse dodatne informacije.

 

Organizator prireditve - Infos d.o.o., Ljubljana

 

 
nazaj


Kontakt